Portofino rudenī...
  • Siltie artišoku un jūras vilka filejas salāti ar avokado un tomātiem

    Eur 14,50

  • Mīdijas baltvīna un tomātu mērcē ar kartupeļiem frī mājas gaumē

    Eur 12,50

  • Melno «Venere» rīsu rizotto ar jūras vilka fileju

    Eur 28,00

  • Melno «Venere» rīsu rizotto ar melnā grupera fileju

    Eur 33,00

  • Vesels lauku cālis cepts krāsnī un pasniegts ar baklažāniem «Caponata»

    Eur 4,20 / 100gr

  • Bumbieru «Tarte tatin» ar rozmarīna un bazilika saldējumu

    Eur 7,50

Salāti un Uzkodas
  • Lapu salāti ar krāsainajām bietēm, sparģeļiem, apelsīnu mērci un sezama sēklām

    Eur 8,50

  • «Simonas» lapu un dārzeņu salāti ar mango, sojas pupiņām, riekstiem un sēklām

     Eur 10,50

  • Karamelizēts kazas siers ar ciedru riekstiem un sarkanvīnā gatavotu bumbieri

    Eur 10,50

  • Siers Burrata vai Mozzarella di bufala ar tomātiem un olīvām

    Eur 13,70

  • Jūras ķemmīšu, tunzivs un Skotijas laša tartars ar avokado un sojas - sezama mērci

    Eur 14,90

  • Tunzivs tartars ar avokado

    Eur 16,50

  • Skotijas laša tartars ar storu ikriem

    Eur 29,00

  • Viegli garšaugos apcepta tunzivs fileja šķēlēs ar cukīni

    Eur  14,90

  • Tīģergarneles ar Burrata sieru, cukurzirņiem un ķiršu tomātiem

    Eur 16,00

  • Savvaļas garneļu, kalmāru un astoņkāja salāti ar selerijām un burkāniem

    Eur 17,90

  • Antipasto: Parmas šķiņķis, tirfeļu salami, marinētas baravikas, artišoki,olīvas, Parmigiano siers

    Eur 15,00

  • Vārīta liellopu mēle ar tunzivs un kaperu krēmīgu mērci

    Eur 15,00

  • Briedinātas liellopu filejas karpačio ar pate no Foie Gras un trifelēm

    Eur 17,00

  • Briedinātas liellopu filejas tartars

    Eur 17,00

Austeres
  • Creuses Perle Blanche Nr.2 (80 gr)

    1gb / Eur 4,50

  • Creuses Gillardeau Nr.4 (50 gr)

    1gb / Eur 4,50

Siltās uzkodas
  • Baklažānu sacepums ar tomātiem un Scamorza affumicata sieru

    Eur 10,70

  • Krāsnī cepts baklažāns ar Stracciatella sieru un tomātiem

    Eur 11,50

  • Salāti ar ceptām meža senēm, zaļajām pākšu pupiņām , jaunajiem kartupeļiem un Stracciatella sieru

    Eur 14,50

  • Kraukšķīgi astoņkāji, kalmāri, sardīnes un tīģergarneles ar lapu salātiem un balto Balsamico krēmu

    Eur 16,50

  • Jauno spinātu salāti ar grilētu cukīnī, ceptām meža sēnēm un cāļa krūtiņu

    Eur 14,00

  • Cepts foie gras medaljons ar briošas maizi un bumbieriem

    Eur 19,20

Picas
  • « Melanzane, aglio e Scamorza affumicata» - Tomātu mērce, baklažāni, ķiploki, Scamorza affumicata

    Eur 8,70

  • «Quattro formaggi» - Gorgonzola, Emmentaler, Grana Padano, Brie

    Eur 12,00

  • «Salmone» - Tomātu mērce, sīpoli, kaperi, laša fileja

    Eur 14,00

  • « Gamberi e pesto » - Tomātu mērce, tīģergarneles, tomāti, Stracciatella un pesto

    Eur 13,00

  • Melnā pica ar jūras veltēm

    Eur 18,50

  • « Carciofi, peperonata e Prosciutto crudo » - Tomātu mērce, artišoki, saldie pipari "Peperonata", Prosciutto crudo

    Eur 11,70

  • « Carpaccio di manzo » - Tomātu mērce, liellopu filejas karpačio, trifeļu eļļa, rukola un Parmigiano siers

    Eur 16,90

  • « Prosciutto Cotto» - Prosciutto Cotto, ceptas baravikas, sarkanie sīpoli un Stracciatella

    Eur 14,00

Zupas
  • Svaigo tomātu buljons ar zaļiem dārzeņiem un Stracciatella sieru

    Eur 6,50

  • Pīles buljons ar mājas ravioli

    Eur 7,00

  • «Toskānas zupa» ar truša gaļu, ceptām baravikām un kartupeļiem

    Eur 10,50

  • Jūras velšu zupa ar grauzdētu ķiploku maizi

    Eur 12,50

Rizotto
  • Safrāna Risotto ar jūras ķemmītēm un kalmāriem

    Eur 17,50

  • Risotto ar jūras veltēm

    Eur 17,50

  • Rizotto ar baravikām un Parmas šķiņķi

    Eur 16,00

Pasta
  • Spaghetti «Cacio e Pepe» ar sieru un melnajiem pipariem

    Eur 9,70

  • Spaghetti alla Carbonara ar kraukšķīgo bekonu, olas dzeltenumu un Parmigiano

    Eur 9,70

  • Mājas spinātu pasta ar truša gaļu, baravikām un saldo krējumu

    Eur 17,70

  • Pasta Trofie ar tīģergarnelēm, jūras ķemmītēm, pesto un ciedru riekstiem

    Eur 16,70

  • Spaghetti ar vongole gliemenēm un Bottarga

    Eur 19,50

  • Spaghetti alla Uldis – mūsu drauga iemīļotā pasta ar tīģergarnelēm un īpašo tomātu mērci

    Eur 18,00

  • Spaggetti ar vongole gliemenēm, garnelēm, kalmāriem, astoņkājiem, tomātiem un Pesto

    Eur 18,00

  • Mājas pasta Tagliolini ar omāru

    Eur 39,00

  • Mājas pasta Pappardelle ar astoņkāji un sicīlijas tomātiem

    Eur 18,00

  • Jūras ķemmītes ar sviestā apceptiem siera - spinātu Ravioli

    Eur 16,50

  • Mājas Ravioli pildīti ar Stracciatella sieru, lazdu riekstiem un trifelēm

    Eur 16,50

  • Mājas Ravioli ar omāru, Mascarpone sieru un sarkaniem ikriem

    Eur 18,00

Zivju pamatēdieni
  • Grillēts kalmārs ar San Marzano tomātiem sviesta un baltvīna mērcē

    Eur 17,00

  • Zandarta fileja ar sparģeļiem, burkāniem, cukīni,cukurzirņiem, jaunajiem kartupeļiem un spinātiem baltvīna mērcē

    Eur 19,50

  • Krāsni cepta ogļzivs fileja ar saldajiem pipariem,vārītiem jaunajiem kartupeļiem un svaigu tomātu mērci

    Eur 19,50

  • Dorada: - Pagatovota baltvīnā un San Marzano tomātos ar sparģeļiem un cukurzirņiem vai - Cepta sālī un pasniegta ar zaļajiem salātiem

    Eur 20,00

  • Grilēta jūras asara fileja pasniegta ar tomātu mērci un zaļajām pākšu pupiņām

    Eur 21,70

  • «Fritto misto» – jūras veltes un dārzeņi viegli kraukšķīgā panējumā

    Eur 26,90

  • Tunzivs steiks ar terijaki mērci un avokado - meloņu salātiem

    Eur 27,00

  • Astoņkājis ar jaunajiem kartupeļiem, olīvēm un mājās vitinātiem tomātiem

    Eur 32,00

  • Krasnī ceptā jūras mēle

    Eur 32,00

  • Krasnī ceptā čīles asara fileja ar krāsainajām lēcām, meža senēm un Prosecco mērci

    Eur 32,00

  • Grilētas jūras veltes: omārs, astoņkājis, jūras ķemmītes, kalmāri, savvaļas garneles

    Eur 48,00

Putnu un gaļas pamatēdieni
  • Kukurūzas cāļa fileja «Saltimbocca» ar salvijas – baltvīna mērci, Parmas šķiņķi un pērļu grūbām

    Eur 16,50

  • Krasnī cepta pīles krūtiņa ar apelsīnu mērci, spinātiem un Cambazolas siera - kartupeļu biezeni

    Eur 21,00

  • Grillētas liellopa filejas šķēles ar Balsamico, rukkolas salātiem un Parmigiano sieru

    Eur 23,00

  • Sautēti truša stilbi maigajā Demi-glace mērcē ar dārzeņu ragū

    Eur 21,00

  • Grillēts teļa kare ar tomātu un sarkano sīpolu kārtojumu

    Eur 24,70

  • Argentīnas liellopa antrekots

    Eur 30,00

  • PortoFino liellopu filejas steiks

    Eur 30,00

  • Grilēts jēra karē ar ceptu tomātu, cukīni un baklažānu kārtojumu

    Eur 33,00

  • ASV liellopa rib eye steiks 100gr

    Eur 12,20

Deserti
  • Sieru izlase ar riekstiem

    Eur 12,50

  • Tiramisu

    Eur 7,50

  • «Parfait di mandorle» - mandeļu parfe ar šokolādes mērci

    Eur 7,00

  • Crème brûlée

    Eur 7,00

  • Cannoli

    Eur 7,00

  • Citronzāles panna cotta ar aveņu - balsamico mērci, riekstu vafeli un melnās šokolādes cepumu

    Eur 7,00

  • Silts šokolādes fondants ar mājas saldējumu

    Eur 7,00

  • Marcipāna – saldējuma kūka ar aveņu beze un mango mērci

    Eur 6,50

  • Kokosriekstu piena un čia sēklu pudiņš ar mango

    Eur 7,00

  • Mājas saldējums vai sorbets

    Eur 6,50

  • Dai Dai Bocconcino

    Eur 2,20

Bezglutēna un vegāniski ēdieni
  • Rīsu Penne bez glutēna ar sparģeļiem, cukurzirņiem un ķiršu tomātiem

    Eur 13,70

  • Kukurūzas Spaghetti bez glutēna ar vongole gliemenēm, garnelēm, kalmāriem un astoņkājiem

    Eur 18,00

  • Kukurūzas Spaghetti bez glutēna ar teļa fileju, baravikām un saldo krējumu

    Eur 18,50

  • Zaļie griķi ar kvinoju un dārzeņiem

    Eur 12,50

  • Kartupeļu rosti ar avokado un saulē kaltētiem tomātiem gvakamoli

    Eur 13,50

  • Silts kekss no kukurzas miltiem bez glutēna ar: - mango un marakujas sorbetu vai - ar mellenēm un lavandas sorbetu

    Eur 8,50